Hodnocení obchodu

5,0 36 hodnocení
Přidat hodnocení
5
36x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 11.11.2019
Pěkné zboží, příjemný materiál, kvalitně ušito za příznivou cenu. Doporučuji.
Avatar autora | 10.11.2019
+ Pěkně šité české oblečení.

Avatar autora | 28.10.2019
S obchodem mám jen ty nejlepší zkušenosti. Vstřícné jednání, velice rychlé vyřízení objednávky, dobrá komunikace a přehledné internetové stránky.
Avatar autora | 10.10.2019
Spokojenost po všech stránkách
Avatar autora | 20.9.2019
+ Nakupovala jsem už vícekrát,zboží hezké za rozumné ceny,a příjemná domluva

Avatar autora | 9.9.2019
jsem spokojená
EH Avatar autora Eva Hrádková | 19.8.2019
Koupila jsem synovi teplaky, jsem s kvalitou velice spokojena. Je to snad jediny obchod kde maji nejen rozumne ceny, ale nikde nemaji teplaky v pase do gumy. Vsude maji jen se snurkama a ty se porad rozvazuji a vubec nam nevyhovuji. Od ted budu kupovat teplaky jen zde. Velka spokojenost.
Avatar autora | 14.5.2019
+ velmi kvalitní zboží, dobré ceny,rychlé vyřízení

Avatar autora | 6.5.2019
Rychlé vyřízení mer objednávky.
Avatar autora | 26.4.2019
Rychlost zaslání objednávky,vstřícné jednání. Materiál je v souladu se zněním zadání při objednávce zboží.
Avatar autora | 20.4.2019
Nakupuji zde docela často,krásné věcičky pro děti za rozumnou cenu :-)
Avatar autora | 31.12.2018
+ Vše v pořádku

Rychlý a bezproblémový obchod, doporučuji
Avatar autora | 10.12.2018
zboží dodáno do druhého dne
Avatar autora | 7.12.2018
+ Našla jsem zboží (kvalitní) které jsem hledala.

Avatar autora | 5.12.2018
jasná nabídka, rychlé dodání, velký výběr
Avatar autora | 3.12.2018
Rychlé vyřízení
Avatar autora | 29.11.2018
+ veškere zboží mi přišlo v pořádku

Avatar autora | 20.11.2018
Jsem velice spokojená a všem tento obchod doporucuji
Avatar autora | 17.11.2018
První obchod,kde se mi povedlo nakoupit bodynka pro větší batole ve vel.98,v té velikosti je moc omezený výběr všude
Avatar autora | 28.10.2018
+ Pěkné a kvalitní zboží, rychlé doručení
+ -

Pěkné a kvalitní zboží, rychlé doručení

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 36

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.