Hodnocení obchodu

5,0 83 hodnocení
Přidat hodnocení
5
82x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 7.12.2018
+ Našla jsem zboží (kvalitní) které jsem hledala.

Avatar autora | 5.12.2018
jasná nabídka, rychlé dodání, velký výběr
Avatar autora | 3.12.2018
Rychlé vyřízení
Avatar autora | 29.11.2018
+ veškere zboží mi přišlo v pořádku

Avatar autora | 20.11.2018
Jsem velice spokojená a všem tento obchod doporucuji
Avatar autora | 17.11.2018
První obchod,kde se mi povedlo nakoupit bodynka pro větší batole ve vel.98,v té velikosti je moc omezený výběr všude
Avatar autora | 28.10.2018
+ Pěkné a kvalitní zboží, rychlé doručení
+ -

Pěkné a kvalitní zboží, rychlé doručení
Avatar autora | 23.10.2018
+ rychlé

spokojenost
Avatar autora | 14.10.2018
+ Byla jsem mile překvapena rychlostí vyřízení a doručení objednávky. Tepláčky jsou krásné a pro dítě kolem 1roku naprosto bez chyby.

Výhoda - pohodlný nákup z domova a doručení až domů. Nevýhoda - pro mne - raději si před nákupem zboží prohlédnu a "ošahám". Tentokrát jsem byla překvapena, že tepláčky jsou hezčí než na obrázku.
Avatar autora | 6.10.2018
+ Rychlé dodání
+ Nízké ceny
+ Super kvalita punčocháčů
- Velmi omezený výběr velikostí punčocháčů, ráda bych objednala víc, ale v těch, co mě zaujali, neměli správnou velikost (nejspíš se jedná o nějaké výprodeje zbytků? Nevím.)

Avatar autora | 24.9.2018
rychlost
Avatar autora | 12.9.2018
+ rychlost

Avatar autora | 2.7.2018
spolehlivý obchod s hezkým zbožím.
Z Avatar autora Zdeňka | 23.4.2018
+ Super ceny
- Nic

AO Avatar autora Anna Ondrouchová | 9.4.2018
Super!!
Avatar autora | 3.3.2018
super bylo to rychlé spokojenost
I Avatar autora ivet | 20.2.2018
+ rychlé dodání
+ pěkné zboží za příjemné ceny

spokojenost
O Avatar autora Olga | 3.2.2018
+ nakupovala jsem poprvé jsem moc spokojená a doporučuji

rychlá komunikace a vyřízení objednávky
M Avatar autora Monika M. | 29.1.2018
Líbí se mi internetové stránky, přehledně vystavené zboží a rychlé dodání. Objednala jsem si již podruhé a opět jsem zboží převzala bez jakýchkoliv zádrhelů. Děkuji.
I Avatar autora Irena | 26.1.2018
+ Kvalitní zboží
+ rychlé dodání
- Nic

Stránka 4 z 5 , položek celkem: 83

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.